top of page

Om mig:

Jeg har mange jern i ilden og kan lide at have travlt. Samtidig kan jeg også lide at være alene og lave 'ingenting'.

Jeg er en rigtig livsnyder og nyder mest af alt, at være sammen med andre mennesker.

Jette Damlund - gode samtaler
En slags CV
Jeg er oprindelig uddannet pædagog, og har som sådan arbejdet med børn og unge i alle aldre og på både dag- og døgninstitutioner.
Jeg har arbejdet med børn og familier i både offentligt og privat regi.
Jeg har været faglig sekretær i BUPL  og fagforeningsformand. Jeg har arbejdet i kommunale børne-familieafdelinger som sagsbehandler/familierådgiver, haft plejebørn og været skoleder i et dagbehandlingstilbud. 
Jeg har arbejdet i div. projekter med unge 'på kanten', været konsulent ved støttet og overvåget samvær og familiebehandler.
Jeg har løbene suppleret med kurser og efteruddannelser, deltaget i konferencer og seminarer. Bl.a. har jeg læst voksenpædagogik på RUC og taget en konsulentuddannelse på DISPUK.
Jeg har undervist siden 1981 - pædagoger og pædagogmedhjælpere, kulturpiloter og erhvervsfolk. Primært med speciale i ledelse og organisation, i pædagogik og i kommunikation. Jeg har holdt foredrag og ledet studiekredse.
Jeg har været selvstændig siden 2002. Som selvstændig har jeg løst opgaver for private, for institutioner, for kommunale forvaltninger og for virksomheder.
Jeg er gift med Christian og bor i den gamle smedje på Reersø. Vi har 6 børn (jeg er biomor til de 2) og foreløbig 8 børnebørn.

Jeg samarbejder med:

Jeg samarbejder med en række socialpædagoger, familierådgivere, psykologer, lærere, samværskonsulenter og sundhedsplejersker.
De fleste er som jeg selvstændige. Vi samarbejder om konkrete opgaver, hvor det er en fordel at være to eller flere på sagen.  

Ud over dette formidler jeg kontaktpersoner, mentorer etc. til konkrete opgaver.

bottom of page